Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

WaterveiligheidWaterveiligheidKlimaatverandering zorgt voor extreem weer. We moeten ons daarom beter instellen op hoogwater en overstromingen door onze infrastructuur, ruimtelijke ordening en crisismanagement robuuster uit te rusten.
Veilige energietransitie - kennis gebundeldVeilige energietransitie - kennis gebundeldEen kennisdossier van InfoMil, Relevant en het IIFV waarin kennis over een veilige energietransitie wordt gebundeld.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.
Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingOp deze website staan allerlei materialen die gebruikt kunnen worden in opleidingen en oefeningen voor repressieve brandweermedewerkers. Denk aan instructie- en praktijkfilmpjes en aan oefenscenario's die gebaseerd zijn op daadwerkelijke incidenten.

 
 

 

 

WaterveiligheidWaterveiligheidKlimaatverandering zorgt voor extreem weer. We moeten ons daarom beter instellen op hoogwater en overstromingen door onze infrastructuur, ruimtelijke ordening en crisismanagement robuuster uit te rusten.Door klimaatverandering moeten we ons beter instellen op hoogwater en overstromingen.
Veilige energietransitie - kennis gebundeldVeilige energietransitie - kennis gebundeldEen kennisdossier van InfoMil, Relevant en het IIFV waarin kennis over een veilige energietransitie wordt gebundeld.Een kennisdossier van InfoMill, Relevant en het IFV over een veilige energietransitie.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.Inzichten, documenten, tools en websites voor veiligheidsregio’s om voorbereid te zijn op cyberincidenten.