Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

Veilige energietransitie - kennis gebundeldVeilige energietransitie - kennis gebundeldEen kennisdossier van InfoMil, Relevant en het IIFV waarin kennis over een veilige energietransitie wordt gebundeld.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.
PodcastPodcastEen communicatiemiddel dat 24/7 beschikbaar is en ontvangers de mogelijkheid geeft om on demand kennis op te doen en/of geïnspireerd te raken. In verschillende podcastseries komen deskundigen aan het woord over uiteenlopende onderwerpen.
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.

 
 

 

 

Veilige energietransitie - kennis gebundeldVeilige energietransitie - kennis gebundeldEen kennisdossier van InfoMil, Relevant en het IIFV waarin kennis over een veilige energietransitie wordt gebundeld.Een kennisdossier van InfoMill, Relevant en het IFV over een veilige energietransitie.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.Inzichten, documenten, tools en websites voor veiligheidsregio’s om voorbereid te zijn op cyberincidenten.
PodcastPodcastEen communicatiemiddel dat 24/7 beschikbaar is en ontvangers de mogelijkheid geeft om on demand kennis op te doen en/of geïnspireerd te raken. In verschillende podcastseries komen deskundigen aan het woord over uiteenlopende onderwerpen.Een communicatiemiddel, 24/7 beschikbaar, waarmee ontvangers on demand kennis kunnen opdoen en/of geïnspireerd raken.