Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.
Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingVijf regio's hebben samen met de Brandweeracademie de krachten gebundeld. Met alle (brandweer)collega's bouwen wij aan dit platform waarop iedereen informatie kan halen én brengen over de Basisprincipes van brandbestrijding.
OmgevingsrechtOmgevingsrechtHet dossier Omgevingsrecht geeft een overzicht van inzichten, documenten, tools en websites die voor veiligheidsregio’s het meest van belang zijn om voorbereid te zijn op de Omgevingswet.

 
 
 

 

 

Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.Informatie over corona voor veiligheidsregio's en partners.
Crises en crisisbeheersingCrises en crisisbeheersingIn Nederland wordt een lokale of regionale crisis in de meeste gevallen opgevangen op regionaal niveau. In de veiligheidsregio maken gemeenten onderling afspraken over de regionale crisisbeheersing in de ‘koude’ en de ‘warme’ situatie.In Nederland wordt een lokale of regionale crisis in de meeste gevallen opgevangen op regionaal niveau. In de veiligheidsregio maken gemeenten onderling afspraken over de regionale crisisbeheersing in de ‘koude’ en de ‘warme’ situatie.
OmgevingsrechtOmgevingsrechtHet dossier Omgevingsrecht geeft een overzicht van inzichten, documenten, tools en websites die voor veiligheidsregio’s het meest van belang zijn om voorbereid te zijn op de Omgevingswet. Informatie over de omgevingswet voor veiligheidsregio's31-12-2019 23:00:00