Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.
OmgevingsrechtOmgevingsrechtHet dossier Omgevingsrecht geeft een overzicht van inzichten, documenten, tools en websites die voor veiligheidsregio’s het meest van belang zijn om voorbereid te zijn op de Omgevingswet.
GHOR - grootschalige infectieziektebestrijdingGHOR - grootschalige infectieziektebestrijdingBij grootschalige infectieziektebestrijding (IZB) gaat het om de bestrijding van een infectieziekte die een zodanige omvang heeft en/of zo ernstig is dat er sprake is van problemen op het gebied van capaciteit, complexiteit en/of dreiging daarvan.

 

 

Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.Informatie over corona voor veiligheidsregio's en partners.
OmgevingsrechtOmgevingsrechtHet dossier Omgevingsrecht geeft een overzicht van inzichten, documenten, tools en websites die voor veiligheidsregio’s het meest van belang zijn om voorbereid te zijn op de Omgevingswet. Informatie over de omgevingswet voor veiligheidsregio's31-12-2019 23:00:00
GHOR - grootschalige infectieziektebestrijdingGHOR - grootschalige infectieziektebestrijdingBij grootschalige infectieziektebestrijding (IZB) gaat het om de bestrijding van een infectieziekte die een zodanige omvang heeft en/of zo ernstig is dat er sprake is van problemen op het gebied van capaciteit, complexiteit en/of dreiging daarvan.Wie doet wat bij grootschalige infectieziektebestrijding.