Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

BrandweerBRZOBrandweerBRZOVeiligheidsregio's worden bij de uitvoering van de Brzo-taken ondersteund door het Landelijk Expertisecentrum (LEC) BrandweerBRZO. Het LEC BrandweerBRZO heeft een landelijke regierol.
Crises en crisisbeheersingCrises en crisisbeheersingIn Nederland wordt een lokale of regionale crisis in de meeste gevallen opgevangen op regionaal niveau. In de veiligheidsregio maken gemeenten onderling afspraken over de regionale crisisbeheersing in de ‘koude’ en de ‘warme’ situatie.

 

 

Crises en crisisbeheersingCrises en crisisbeheersingIn Nederland wordt een lokale of regionale crisis in de meeste gevallen opgevangen op regionaal niveau. In de veiligheidsregio maken gemeenten onderling afspraken over de regionale crisisbeheersing in de ‘koude’ en de ‘warme’ situatie.In Nederland wordt een lokale of regionale crisis in de meeste gevallen opgevangen op regionaal niveau. In de veiligheidsregio maken gemeenten onderling afspraken over de regionale crisisbeheersing in de ‘koude’ en de ‘warme’ situatie.
BrandweerBRZOBrandweerBRZOVeiligheidsregio's worden bij de uitvoering van de Brzo-taken ondersteund door het Landelijk Expertisecentrum (LEC) BrandweerBRZO. Het LEC BrandweerBRZO heeft een landelijke regierol.Veiligheidsregio's worden bij de uitvoering van de Brzo-taken ondersteund door het Landelijk Expertisecentrum (LEC) BrandweerBRZO. Het LEC BrandweerBRZO heeft een landelijke regierol.