Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.
Webinars vakbekwaam blijvenWebinars vakbekwaam blijvenRegionale oefenorganisaties bieden webinars aan om vakbekwaam te blijven. Dit dossier bevat het aanbod van deze webinars en de agenda wanneer ze gehouden worden.
OmgevingsrechtOmgevingsrechtHet dossier Omgevingsrecht geeft een overzicht van inzichten, documenten, tools en websites die voor veiligheidsregio’s het meest van belang zijn om voorbereid te zijn op de Omgevingswet.

 

 

Webinars vakbekwaam blijvenWebinars vakbekwaam blijvenRegionale oefenorganisaties bieden webinars aan om vakbekwaam te blijven. Dit dossier bevat het aanbod van deze webinars en de agenda wanneer ze gehouden worden.Overzicht van regionale webinars vakbekwaam blijven20-4-2020 22:00:00
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.Informatie over corona voor veiligheidsregio's en partners.
OmgevingsrechtOmgevingsrechtHet dossier Omgevingsrecht geeft een overzicht van inzichten, documenten, tools en websites die voor veiligheidsregio’s het meest van belang zijn om voorbereid te zijn op de Omgevingswet. Informatie over de omgevingswet voor veiligheidsregio's31-12-2019 23:00:00