Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingOp deze website staan allerlei materialen die gebruikt kunnen worden in opleidingen en oefeningen voor repressieve brandweermedewerkers. Denk aan instructie- en praktijkfilmpjes en aan oefenscenario's die gebaseerd zijn op daadwerkelijke incidenten.
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.

 
 

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingOp deze website staan allerlei materialen die gebruikt kunnen worden in opleidingen en oefeningen voor repressieve brandweermedewerkers. Denk aan instructie- en praktijkfilmpjes en aan oefenscenario's die gebaseerd zijn op daadwerkelijke incidenten. Vijf regio's en de Brandweeracademie hebben de krachten gebundeld. Samen bouwen wij aan dit platform waarop iedereen informatie kan halen én brengen over de basisprincipes van brandbestrijding.
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.Informatie over corona voor veiligheidsregio's en partners.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.Inzichten, documenten, tools en websites voor veiligheidsregio’s om voorbereid te zijn op cyberincidenten.