Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

GHOR - psychosociale hulpverleningGHOR - psychosociale hulpverlening​Bij PSH gaat het om coördinatie van de psychosociale hulpverlening aan slachtoffers. De toolkit nazorg bij grof en extreem geweld helpt veiligheidsregio’s zich voor te bereiden op psychosociale hulp aan hulpverleners.
Veilige energietransitie - kennis gebundeldVeilige energietransitie - kennis gebundeldEen kennisdossier van InfoMil, Relevant en het Instituut Fysieke Veiligheid waarin kennis over veilige energietransitie wordt gebundeld.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.
Webinars vakbekwaam blijvenWebinars vakbekwaam blijvenRegionale oefenorganisaties bieden webinars aan om vakbekwaam te blijven. Dit dossier bevat het aanbod van deze webinars en de agenda wanneer ze gehouden worden.
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.

 
 

 

 

GHOR - psychosociale hulpverleningGHOR - psychosociale hulpverlening​Bij PSH gaat het om coördinatie van de psychosociale hulpverlening aan slachtoffers. De toolkit nazorg bij grof en extreem geweld helpt veiligheidsregio’s zich voor te bereiden op psychosociale hulp aan hulpverleners.​Bij PSH gaat het om coördinatie van psychosociale hulp aan slachtoffers. De toolkit nazorg helpt veiligheidsregio’s voorbereiden op zorg aan medewerkers.
Veilige energietransitie - kennis gebundeldVeilige energietransitie - kennis gebundeldEen kennisdossier van InfoMil, Relevant en het Instituut Fysieke Veiligheid waarin kennis over veilige energietransitie wordt gebundeld.Een kennisdossier van InfoMill, Relevant en het IFV over veilige energietransitie.
Digitale weerbaarheidDigitale weerbaarheidEen dossier met inzichten, documenten, tools en websites die veiligheidsregio’s kunnen helpen in hun voorbereiding op cyberincidenten.Inzichten, documenten, tools en websites voor veiligheidsregio’s om voorbereid te zijn op cyberincidenten.