Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Kennisplein

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingOp deze website staan allerlei materialen die gebruikt kunnen worden in opleidingen en oefeningen voor repressieve brandweermedewerkers. Denk aan instructie- en praktijkfilmpjes en aan oefenscenario's die gebaseerd zijn op daadwerkelijke incidenten.
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.
Webinars vakbekwaam blijvenWebinars vakbekwaam blijvenRegionale oefenorganisaties bieden webinars aan om vakbekwaam te blijven. Dit dossier bevat het aanbod van deze webinars en de agenda wanneer ze gehouden worden.

 
 

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingOp deze website staan allerlei materialen die gebruikt kunnen worden in opleidingen en oefeningen voor repressieve brandweermedewerkers. Denk aan instructie- en praktijkfilmpjes en aan oefenscenario's die gebaseerd zijn op daadwerkelijke incidenten. Vijf regio's en de Brandweeracademie hebben de krachten gebundeld. Samen bouwen wij aan dit platform waarop iedereen informatie kan halen én brengen over de basisprincipes van brandbestrijding.
Coronavirus (COVID-19)Coronavirus (COVID-19)Een dossier voor veiligheidsregio's en partners met informatie over het coronavirus.Informatie over corona voor veiligheidsregio's en partners.
Webinars vakbekwaam blijvenWebinars vakbekwaam blijvenRegionale oefenorganisaties bieden webinars aan om vakbekwaam te blijven. Dit dossier bevat het aanbod van deze webinars en de agenda wanneer ze gehouden worden.Overzicht van regionale webinars vakbekwaam blijven20-4-2020 22:00:00