Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Onderzoek

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijding (voorheen De hernieuwde kijk op brandbestrijding): een aantal eenvoudige en praktische basisprincipes en vuistregels voor het bestrijden van gebouwbranden.
Onderzoeken fatale woningbrandenOnderzoeken fatale woningbrandenMet voorlopige, actuele cijfers en een overzicht van de jaarlijkse rapportages over fatale woningbranden.
Onderzoeken voertuigen op duurzame energieOnderzoeken voertuigen op duurzame energieRecente publicaties over de risicobeheersing en incidentbestrijding bij voertuigen die duurzame energiebronnen gebruiken, zoals elektriciteit. waterstof en LNG.
Snelle kennismobilisatie coronacrisisSnelle kennismobilisatie coronacrisisWat zijn de ervaringen van gemeenten, veiligheidsregio's en andere betrokkenen met de COVID-19-crisis? Door middel van 'snelle kennismobilisatie' halen we ervaringen op en leggen we die vast.
Praktijkonderzoek rookverspreiding in woongebouwenPraktijkonderzoek rookverspreiding in woongebouwenIn september 2020 verschijnt het eindrapport van het in 2019 uitgevoerde praktijkonderzoek naar rookverspreiding in woongebouwen in de gemeente Oudewater.