Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Onderzoek

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingDe Basisprincipes van brandbestrijding zijn een aantal eenvoudige en praktische vuistregels voor het bestrijden van gebouwbranden.
Onderzoeken fatale woningbrandenOnderzoeken fatale woningbrandenMet voorlopige, actuele cijfers en een overzicht van de jaarlijkse rapportages over fatale woningbranden.
Onderzoeken voertuigen op duurzame energieOnderzoeken voertuigen op duurzame energieRecente publicaties over de risicobeheersing en incidentbestrijding bij voertuigen die duurzame energiebronnen gebruiken, zoals elektriciteit. waterstof en LNG.
Snelle kennismobilisatie coronacrisisSnelle kennismobilisatie coronacrisisWat zijn de ervaringen van gemeenten, veiligheidsregio's en andere betrokkenen met de COVID-19-crisis? Door middel van 'snelle kennismobilisatie' halen we ervaringen op en leggen we die vast.
Praktijkonderzoek rookverspreiding in woongebouwenPraktijkonderzoek rookverspreiding in woongebouwenHet hoofdrapport met de resultaten van het praktijkonderzoek naar rookverspreiding in woongebouwen in Oudewater is verschenen.