Instituut Fysieke Veiligheid
Aanmelden

Onderzoek

 

 

Basisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijdingBasisprincipes van brandbestrijding (voorheen De hernieuwde kijk op brandbestrijding): een aantal eenvoudige en praktische basisprincipes en vuistregels voor het bestrijden van gebouwbranden.
Onderzoeken voertuigen op duurzame energieOnderzoeken voertuigen op duurzame energieRecente publicaties over de incidentbestrijding bij voertuigen die duurzame energiebronnen gebruiken, zoals waterstof, LNG en elektriciteit.
Fatale woningbrandenFatale woningbrandenMet voorlopige, actuele cijfers over het eerste halfjaar van 2019 en een overzicht van de jaarlijkse onderzoeken naar fatale woningbranden.
IncidentonderzoekIncidentonderzoekHet IFV evalueert op verzoek van veiligheidsregio's, ministeries en andere organisaties regelmatig incidenten die zich hebben voorgedaan. Dit met als doel om lering te trekken uit de incidenten.
Onderzoeken voorrangsvoertuigenOnderzoeken voorrangsvoertuigenEen overzicht van onze onderzoeken rondom voorrangsvoertuigen​: voertuigen van politie, brandweer, ambulance en overige aangewezen diensten die optische en geluidssignalen voeren.