Deze eendaagse vakinhoudelijke cursus maakt deel uit van het vijfdaagse bijscholingsprogramma Basisprincipes van brandbestrijding (voorheen Hernieuwde kijk op brandbestrijding). Alle bijscholingen zijn los van elkaar te volgen.
In de cursus Branddynamica en brandbestrijding komen de volgende onderwerpen aan bod: de brandregimes, de fenomenen in het brandverloop, brandvermogen en blusvermogen.
U bent docent, instructeur, (H)OvD of bevelvoerder en u wilt uw vakkennis op het gebied van branddynamica verrijken en verdiepen.
Na deze bijscholing kunt u:
De ochtend staat in het teken van begripsvorming over: brandregimes, de fenomenen in het brandverloop, brandvermogen en blusvermogen. Hierbij worden de werkvormen doceren en onderwijsleergesprek met elkaar afgewisseld. ’s Middags past u de kennis toe aan de hand van casuïstiek. U leert hierdoor de verbanden tussen de onderwerpen nog beter te leggen. Ook ziet u welke principes en vuistregels u in de praktijk moet kunnen toepassen om een brand veiliger, effectiever en efficiënter te bestrijden.
De bijscholing is een klassikale cursus waarin theorie wordt afgewisseld met casuïstiek. Het lesmateriaal staat in de ELO Brandweer. De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.
Deze cursus wordt incompany aangeboden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel of mail dan met Rijk Hofman, projectleider vakbekwaamheid. Telefoon 06 57 56 17 91, e-mail rijk.hofman@ifv.nl.
Deze 1-daagse vakinhoudelijke cursus maakt onderdeel uit van het vijfdaagse bijscholingsprogramma Hernieuwde kijk op brandbestrijding. Alle bijscholingen zijn los van elkaar te volgen. In de cursus Branddynamica en brandbestrijding komen de volgende onderwerpen aan bod: de brandregimes, de fenomenen in het brandverloop, brandvermogen en blusvermogen.
In te vullen door het bedrijfsbureau van de Brandweeracademie
De bijscholing Branddynamica en brandbestrijding wordt als open inschrijving aangeboden, maar kan ook incompany bij u in de regio worden verzorgd. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel of mail dan met Rijk Hofman, projectleider vakbekwaamheid. Telefoon 06 57 56 17 91, e-mail rijk.hofman@ifv.nl.
Meld u aan voor de cursus Branddynamica en brandbestrijding via de aanmeldknop.
U rondt deze bijscholing af met een bewijs van deelname. Bekijk ook Webpagina lectoraat BrandweerkundeTagging Voor welke doelgroep (in volgorde van belangrijkheid aangeven graag):Brandweer Welke soort opleiding?Opleiding Welke competentie?Vakbekwaam wordenVakbekwaam blijven [EW[1]Hier een link maken naar de pagina Hernieuwde kijk op brandbestrijding.
U rondt deze bijscholing af met een bewijs van deelname.