Blended learning Manschap a, elektronische leeromgeving (ELO), regionale beoordelaars in plaats van landelijke examinatoren. Het brandweeronderwijs is aan grote veranderingen onderhevig en volop in ontwikkeling. Veranderingen waar werkgevers en werknemers van de brandweer in het project Versterking Brandweeronderwijs (VBo) samen voor gekozen hebben. Omdat het brandweervak én de samenleving vragen om eigentijds en toekomstgericht onderwijs. De brandweermedewerker verdient dat ook.
Meer informatie over de bijscholingen leest u in onderstaande documenten:Flyer Menukaart
U bent medewerker van een brandweeropleiding en werkt bijvoorbeeld als docent, instructeur, oefenleider, regionaal beoordelaar, onderwijsontwikkelaar, functioneel beheerder of commissielid TLT.
De Brandweeracademie is als onderwijsontwikkelaar een centrale spil in de vernieuwing van het brandweeronderwijs. Wij hebben veel bruikbaar materiaal beschikbaar gesteld en volgen nauwgezet de uitvoering, bevindingen en resultaten van de blended opleiding Manschap a in de vier ‘implementatieregio’s’. U kunt dan ook veel kennis en kunde bij collega’s uit deze en andere veiligheidsregio’s ophalen. Maar desgewenst kunt u hiervoor ook bij de Brandweeracademie terecht. Wij zijn graag uw sparringpartner in onderwijsvernieuwing. Zo kan de Brandweeracademie u bijscholen of coachen. Onze bijscholingen zijn afgestemd op uw functie of rol in onderwijsvernieuwing. Een coachingstraject stemmen wij op voorhand volledig op uw persoonlijke ontwikkelbehoefte af.
Wij bieden de bijscholingen uitsluitend incompany aan. Omdat de ontwikkelkosten vanuit het project VBo zijn gefinancierd, kunnen we deze bijscholingen tegen uitvoeringskosten aanbieden. Voor drie van onze trainingen met de ELO Brandweer geldt dat we deze dankzij het project Vbo aan elke eerste cursusgroep van een veiligheidsregio gratis kunnen aanbieden.Wilt u namens uw veiligheidsregio of roi meer informatie over een bijscholing of meteen een scholing aanvragen? Neem dan contact op met Rijk Hofman, projectleider vakbekwaamheid, e-mail rijk.hofman@ifv.nl, telefoon 06 57 56 17 91. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van coaching? Bel of mail dan met Chris Blanken, hoofd onderwijskundigen, e-mail chris.blanken@ifv.nl, telefoon 06 10 22 33 61.
Meer informatie over de bijscholingen leest u in onderstaande documenten:
Flyer
Menukaart